Röszkénél ma csak kilépni lehet, belépni nem

  • narancs.hu
  • 2022. július 23.

Lokál

A forgalom gyorsítása érdekében. 

A forgalom gyorsítása érdekében szombaton 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a rendőrség honlapján.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén. A belépő utasok a röszkei autópálya-határátkelőhelyet vehetik igénybe.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei határátkelőhelyeken szombaton délelőtt. A röszkei autópálya-határátkelőhely és a közúti határátkelőhelyen a személyautóval érkezőknek egyaránt három órát kell várakozniuk.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk