A Fidesz kedvenc fogdmegjei nagyot kaszálnak a bulinegyedben

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 16.

Lokál

Három nap alatt nettó 17 millió 280 ezer.

A Fidesz kedvenc őrző-védő cége, a Valton-Sec Kft. szeptember 17-ig látja el Belső-Erzsébetvárosban (a Király utca, Akácfa utca és Rumbach Sebestyén utca által határolt területen), a civil járőrszolgálat feladatait – adta hírül a 24.hu.

A járőrözés heti rendszerességgel csütörtök, péntek és szombati napokon 20 és 04 óra közötti időszakban történne, 18 fővel.

Az ajánlattételi felhívásra három cég adott be pályázatot, végül a szakértők javaslata alapján a polgármester, Vattamány Zsolt döntött. A Valton-Sec Kft. nyert, és a nyári időszakban, egészen szeptember 17-ig heti három napra összesen nettó 17 millió 280 ezer, vagyis bruttó 21 millió 945 ezer forint értékben kötött szerződést a kerülettel.

Néhány nappal ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint milliárdos megbízatást kapott a cég a Nemzeti Sportközponthoz tartozó épületek őrzése kapcsán.

Hál' istennek: lassan a Fidesz kedvenc biztonsági cége fog védeni mindenkit ebben az országban

Vigyázzon rád a Valton! A Hír Tv vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben, hogy a kormány szeretett biztonsági cége, a Valton-Sec Kft. kapott egy megbízást a Target Grouppal együtt, így 1,6 milliárdért védhetik a Nemzeti Sportközponthoz tartozó épületeket. A két őrző-védő cég feladata emellett a Budapesti Olimpiai Központ 15 helyszínének, néhány vidéki sportlétesítménynek és a révfülöpi vitorláskikötőnek a biztosítása lesz.

 

Figyelmébe ajánljuk