A Bohém rapszódia főszereplőjének nem volt kellemes együtt dolgozni a szexuális zaklatással vádolt rendezővel

  • narancs.hu
  • 2019. február 3.

Mikrofilm

A filmet Bryan Singer rendezte volna, de megváltak tőle.

Ahogyan arról korábban írtunk, a Bohém rapszódia kirúgott rendezőjének, Bryan Singernek súlyos vádakkal kell szembe néznie: a hivatalos álláspont szerint azért kellett tőle megválni, mert elkésett a forgatásokról, azonban több férfi azt nyilatkozta a közelmúltban, hogy szexuálisan zaklatta őket.

Újabb emberek vádolják szexuális zaklatással a Bohém rapszódia rendezőjét

A fogdosástól az szexuális erőszakig terjednek a vádak - az áldozatok mind fiatalkorú fiúk. Egy nappal azután, hogy kiderült, az idei díjszezon egyik idei főgonoszát, a Bohém rapszódiát az ellene felhozott kritikák ellenére 5 Oscarra (köztük a Legjobb filmre) jelölték, terjedelmes cikk jelent meg a The Atlanticen, mely újabb súlyos vádakat hozott a film rendezője, Bryan Singer ellen.

Az is ismeretes volt, hogy a film főszereplőjének, Rami Maleknal és Singernek sem volt felhőtlen a viszonya, viszont a színész eddig nem nyilatkozott az ügyben. Egészen idáig, ugyanis a Santa Barbara Nemzetközi Filmfesztiválon elmondta, hogy nem volt túl kellemes a közös munka - írta meg az ign.hu.

Ami az én Byrannel kapcsolatos élményemet jelenti, nem volt kellemes, egyáltalán nem. Ezen a ponton nem is tudok többet mondani. [...] Aki vigaszt keres, azt megnyugtathatja, hogy Bryan Singert kirúgták. Bryan Singert kirúgták, és nem hiszem, hogy bárki is számított erre, de szerintem ennek meg kellett történnie, és így is lett” - idézte a portál a Hollywood Reportert.

További érdekesség, hogy a Queen visszautasította, hogy az Oscar-díj átadón fellépjen, amelyben ugyancsak szerepet játszhattak a Singer ellen felhozott vádak.

A Queennek sem kell az Oscar ceremónia: lesz egyáltalán, aki hajlandó megjelenni a februári gálán?

A show nézettsége már így is évek óta csak csökken. Már csak néhány hét van hátra a 91. Oscar díjátadó gáláig, a ceremónia felett pedig tovább gyülekeznek a viharfelhők. Nagyon úgy néz ki például, hogy 30 év óta először nem lesz házigazdája a műsornak.

Figyelmébe ajánljuk