A magyar színészek is belenéznek a másik mobiljába: itt a Teljesen idegenek hazai változata

  • Gera Márton
  • 2018. augusztus 22.

Mikrofilm

A BÚÉK-ban fény derül a féltve őrzött titkokra.

A tavalyi év egyik legnagyobb mozis sikere volt Paolo Genovese filmje, ami okosan egyensúlyozott a szerzői és a közönségfilm határán. A Teljesen idegeneket itthon több mint 70 ezren nézték meg (a rendezővel készült márciusi interjúnkat itt olvashatják), és több országban is nekiálltak remake-t készíteni belőle. Itthon Goda Krisztiát (Csak szex és más semmi, Kaméleon, Veszettek) ihlette meg az olasz drámavígjáték, a BÚÉK-ot már áprilisban elkezdték forgatni, a Filmalap 350 millió forintos támogatásából.

Most pedig meg is érkezett a filmhez az első előzetes:

BÚÉK - Teaser előzetes (12E)

BÚÉK - GODA KRISZTINA ÚJ VÍGJÁTÉKA DECEMBER 6-TÓL A MOZIKBAN! Főszereplők: Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Bata Éva, Szávai Viktória, Hevér Gábor, Elek Ferenc, Mészáros Béla Írta: Divinyi Réka és Goda Krisztina Fényképezte: Szecsanov Martin Látvány: Pater Sparrow. Producer: Geszti Péter, Zákonyi Tamás, Ditz Edit Rendezte: Goda Krisztina BÚÉK - DECEMBER 6-TÓL A MOZIKBAN!

A történet az eredeti film cselekményét követi: egy baráti társaság vacsorára jön össze, ahol kitalálják, hogy mindannyian belenéznek a másik telefonjába, kihangosítják a hívásokat, hangosan felolvassák az üzeneteket, ami egyenes út ahhoz, hogy kiderüljenek a féltve őrzött titkok.

A magyar változatban Törőcsik Franciska, Lengyel Tamás, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva és Mészáros Béla ül vacsoraasztalhoz. A film december 6-án érkezik a mozikba.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk