Elég ramatyul néz ki Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje

  • BM
  • 2019. november 5.

Mikrofilm

Egy ideje kerüli a nyilvánosságot. Lehet, nem véletlenül.

Nincs jó formában Matthew Perry, akit a legtöbben csak a 90-es, 2000-es évek kultikus sorozatának, a Jóbarátoknak egyik főszereplőjeként, névszerint Chandler Bingként ismernek. Erről egy vasárnap készült fénykép árulkodik, amit a New York Post tett közzé.

A színész szakadt ruhában, cigarettával a kezében, egy ismeretlen nő társaságában

A színész szakadt ruhában, cigarettával a kezében, egy ismeretlen nő társaságában

Fotó: NYP

Az 50 éves színésznek 2017 óta nem volt szerepe, és csak nagyritkán lehet róla hallani, legutóbb akkor volt látható, amikor sorozatbeli társa, Jennifer Aniston (Rachel Green) elindította az Instagram-oldalát.

Perry egyébként soha nem volt az a pedáns személyiség, amit úgy általában megszokhattunk a hollywoodi színészektől. 2016-ban a People magazinnak beszélt kábítószer problémáiról, beismerve, hogy nem emlékszik a Jóbarátok első három évadának forgatására. „Annyira kicsúszott a kezemből az irányítás, hogy nem tudtam tikolni, mindenki tudott róla” – fogalmazott.

A mostani kép nem sejtet sok jót, hiszen a nehézségei ellenére sokszor volt látható talk showkban a közelmúltban, csak az utóbbi időben tűnt el a média elől. Ezen a 2015-ös felvételen éppen egy vicces és egyben kellemetlen történetet mesél: láthatóan sokkal jobb passzban volt még pár éve.

Figyelmébe ajánljuk