Jamie Foxx először beszélt tavalyi rejtélyes eltűnéséről

  • narancs.hu
  • 2024. július 2.

Mikrofilm

Kért egy fejfájás elleni gyógyszert, majd 20 nap teljesen kiesett neki.

Tavaly tavasszal a semmiből érkezett a hír: Jamie Foxx színész orvosi komplikációk miatt kórházba került. A Ray és a Django elszabadul Oscar-díjas sztárja ekkor épp a Back in Action című Netflix-komédiát forgatta az egyesült államokbeli Atlantában. Nem lehetett tudni, mi történt vele, egyedül ugyanis a lánya, Corinne Foxx posztolt szűkszavúan az Instagramra, miszerint a gyors beavatkozásnak és a remek ellátásnak köszönhetően apja már felépülőben van.

Pár hónap múlva már maga Foxx jelentkezett egy rövid videóval a közösségi médiában. „El sem tudom mondani, milyen messziről kellett visszajönnöm. Valami olyanon mentem keresztül, amit soha nem gondoltam volna” – fogalmazott, majd elmagyarázta, azért tűnt el a nyilvánosság elől, mert nem akarta, hogy a közönség olyan állapotban lássa. Ekkor már arról szóltak a pletykák, hogy lebénult, esetleg elvesztette a látását. Ezeket kategorikusan tagadta, de mint mondta: „Megjártam a poklot. A felépülésemben akadt pár kátyú is, de visszatérek és dolgozni fogok”.

A színész azóta se árult el több részletet, így pontosan nem tudni, hogy mi történt vele – egy nemrég feltöltött Tiktok-videóban azonban Foxx kicsit részletesebben is beszélt a rejtélyes egészségügyi vészhelyzetéről.

A videóban Foxx egy phoenixi hotel előtt beszélget néhány rajongójóval, akiknek azt meséli: „Nézzétek, tavaly április 11-én borzalmas fejfájásom volt. Kértem egy Advilt” – mondja, majd csettint egyet ujjaival. „20 napra eltűntem. Semmire nem emlékszem” – magyarázta.

@drbrendacombs Saw @Jamie Foxx ☑️ in downtown Phoenix today. He said April 11th 2023 he had a bad headache and asked a friend for an Advil. Woke up 20 days later with no memory of what happened😢🙏🏽His resilience is truly inspiring! 🙏#JamieFoxx #Inspiration #Hope #nevergiveup ♬ original sound - Dr Brenda Combs

A testvére és a lánya szállította őt kórházba, ahol egy kortizon injekciót kapott. Foxx a videóban a fejére mutatva felidézi, hogy egy doktor elmondta neki: valami baj van vele ott. „De nem mondom el, hogy mi az” – tette hozzá nevetve.

Továbbra sem tudjuk tehát, milyen vészhelyzeten esett át, az azonban árulkodó, hogy közel egyhónapos kórházi kezelés után a színészt egy sztrókra és agysérülésekre specializálódott rehabilitációs intézetben ápolták. Márciusban Foxx azt nyilatkozta, tudja, hogy mindenki kíváncsi rá, mi történt vele, és el is fogja mondani, de a saját szájíze szerint. „Valami vicceset csinálok belőle. Ott leszek a színpadon, visszatérek a standup gyökereimhez” – fogalmazott.

Az egészségügyi problémája előtt Foxx-nak kifejezetten jó éve volt a tavalyi: Tyrene klónja című, egyedi netflixes sci-fije remek kritikákat kapott, A temetésért ugyancsak rengetegen dicsérték. A Back in Action című filmben, amelynek forgatása közben rosszul lett, azzal a Cameron Diazzal szerepel, aki 10 év után látható először filmen, miután visszavonult a reflektorfényből. Foxxnak van egy dobozban lévő vígjátéka is, amiről azonban azt nyilatkozta, addig nem hajlandó bemutatni, amíg ilyen túlérzékeny világban élünk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk