Jövőre mutatják be Ákos kisjátékfilmjét

  • narancs.hu
  • 2021. október 20.

Mikrofilm

Ezzel debütál a filmezés terén. Két lánya is szerepel majd a zenész filmjében, melynek rendezője és forgatókönyvírója.

Az utolsó békeév címmel középlemezt (EP-t) készített Ákos, ezen három új dal hallható. Az előadó december 11-én fellép a Sportarénában, 2022 első felében pedig bemutatják első kisjátékfilmjét.

"Nemrég megjelent első novelláskötetem, az Ezt nem lehet megúszni egyik írásából, A taxisból kisjátékfilm készül, amelynek én írtam a forgatókönyvét és magam is rendezem. A Záróvonal című kisjátékfilmhez valamennyi jelenetet leforgattuk, az utómunka van még hátra, reményeim szerint 2022 első felében fogjuk bemutatni" – nyilatkozta a zenész. Arról, milyen finanszírozással készült a film, Ákos nem nyilatkozott.

A tíz-húsz percesre tervezett, Juhász Viktor operatőri munkájával készülő kisjátékfilmet a Duna Televízióban, a YouTube-on és elképzelhető, hogy a mozikban is meg lehet majd nézni. A Záróvonal főszereplője Papp János színész lesz, de felbukkan benne Kubik Anna, valamint Ákos két lánya is.

(MTI)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk