Megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború új előzetese: ez lesz a Marvel legnagyobb dobása

  • narancs.hu
  • 2018. március 16.

Mikrofilm

Minden szuperhős felvonul, aki számít.

A Marvel ma kiadta a Bosszúállók: Végtelen háború legújabb előzetesét, amely apokaliptikus képekkel igyekszik felcsigázni a nézőket. A Marvel Moziverzum minden bizonnyal legnagyobb dobása érkezik április 26-án a hazai mozikba, amelyben Fekete Párduc, Vasember, Doktor Strange, Pókember és még megannyi szuper figura egyszerre fog megküzdeni a Földre érkező, a hatalom megkaparintására törekvő Thanosszal. A filmet a korábbi két Amerika Kapitány-mozit is összehozó Russo testvérek rendezik.

Marvel Studios' Avengers: Infinity War - Official Trailer

► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk