Röhrig Géza újra mozivásznon: Jézus lesz

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 9.

Mikrofilm

Terrence Malick filmjében játszik majd.

A Saul fiát követően egyre több filmben láthatjuk Röhrig Gézát. A Porrá című vígjátékban Matthew Broderickkel szerepelt együtt, de készül a Resistance című alkotás is, amelyben Ed Harrisszel és Jesse Eisenberggel kerül egy vászonra. A legújabb hírek szerint Terrence Malick filmjében is fog szerepelni.

A The Film Stage információi szerint Malick ugyanis egy evangéliumi történeteket feldolgozó film előkészületein ügyködik, Röhrig pedig nem mást, mint Jézust alakíthatja.

A The Last Planet munkacímen futó, feltehetően rendhagyó Biblia-adaptációban feltűnik majd az Oscar-díjas Mark Rylance is a Sátán szerepében, Matthias Schoenaerts pedig Szent Pétert játssza. A hírek szerint októberben kezdődik a forgatás, a bemutatót 2022-re tervezik.

„Menekülök" – Röhrig Géza, a Saul fia című film főszereplője

A múlt héten mutatták be a hazai mozikban Nemes Jeles László cannes-i díjnyertes filmjét - magyar filmtől soha nem látott példányszámban. Magyar Narancs: Mit vársz a filmtől? Röhrig Géza: A Saul fia minden országban más és más kontextusba kerül. Idehaza a szakmai sikeren túl még nem tudni, hányan fogják megnézni, hány tanár és lelkész ajánlja majd a reá bízottaknak.

Figyelmébe ajánljuk