Tízrészes sorozatot készít Zámbó Jimmyről az RTL Klub

  • narancs.hu
  • 2021. november 2.

Mikrofilm

De Sisiről is csinálnak egy új történelmi sorozatot, és lesz balatoni nyomozásos is.  

Három új sorozattal jelentkezik jövőre az RTL Klub – ezt jelentette be Kolosi Péter programigazgató a Big Picture online konferencián a csatorna beszámolója szerint

A bejelentés szerint 

  • A király címmel jön majd egy új, saját fejlesztésű sorozat, amely 10 epizódban meséli majd el a 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy életét.
  • A most futó Keresztanyu című sorozat alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, amely egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel, a főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.
  • Újoncként debütál majd jövőre a Séf, meg a többiek című szitkom Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével.
  • Szintén készül a Nagy Fehér Főnök című sorozat, amelynek eredetije hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén. A főbb szerepekben Rujder Vivien és Lengyel Tamás látható majd.
  • Az RTL Most+-on pedig még az idén bemutatják az Erzsébet magyar királynéról, azaz Sisiről szóló, új történelmi sorozatot, ebből már egy előzetes is elérhető:  

A bejelentés szerint folytatják A tanár, a Mellékhatás, és a Mi kis falunk sorozatokat is, illetve több reality- és showműsort is.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk