Újra film készül A végtelen történetből

  • narancs.hu
  • 2024. március 20.

Mikrofilm

Az 1984-es klasszikus után új generációk is beleszerethetnek minden idők egyik legnépszerűbb sci-fijébe.

1984 után újra mozifilm készül Michael Ende regényéből, A végtelen történetről. A gyártás részleteiről évekig tartó tárgyalássorozat után egyezett meg a Michael Ende Productions a See-Saw Filmsszel, a Variety szerint viszont egyelőre tényleg csak ennyit tudni az egészről.

A Végtelen történet Michael Ende 1979-ben publikált, Magyarországon 1985-ben kiadott könyve, amelyet 45 nyelvre fordítottak le, ez lett minden idők legnépszerűbb fantasy regénye. 

Iain Canning, a See-Saw társalapítója és a projekt egyik producere a lapnak elmondta, hogy A végtelen történet egy időtlen sztori, és jó lesz megint elővenni, és elmesélni modern köntösben. Hozzátette, azért is különleges a történet, mert az ember életkortól függően különböző értelmezéseket tesz hozzá. “minden generáció megérdemli a saját utazását a könyv mesevilágába, Fantáziába” - mondta.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk