Valaki ólálkodik a házadban: itt a Netflix új horrorfilmje

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 30., 08:47
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elég para lesz.

Az ijesztgető, általában vértelen horroroknak (vö. valaki bejön a házba, és ott csúnya dolgokat szeretne csinálni) nagy hagyománya van, így egyáltalán nem meglepő, hogy most a Netflix is ilyesmivel próbálkozik. A streamingszolgáltató legújabb filmje várhatóan a zsáner ismert elemeit használja majd, legalábbis a most megjelent előzetesből nagyon úgy tűnik.

Ha valaki bonyolult cselekményre vágyik, azt persze ne a január 19-én érkező The Open House-ban keresse, ez ugyanis arról szól, hogy egy fiú és az anyja beköltözik egy ismerősük házába, ahová vasárnaponként potenciális vevők érkeznek. És ahogy az általában lenni szokott, egyikőjük kemény dolgokat kezd el művelni az ingatlanban, amivel a frászt hozza a fiúra és az anyjára.

Mivel a horrort rendező, elsőfilmes Matt Angelt joggal nem ismeri szinte senki, a Netflix láthatólag a főszereplővel szeretné eladni a filmet. A tinédzsert ugyanis az a Dylan Minnette játssza, aki az év legjobb sorozatait összesítő listánkra is felkerült 13 Reasons Why-ban kutatta, miért lett öngyilkos Hannah Baker.

The Open House | Official Trailer [HD] | Netflix

Following a tragedy, a mother and her teen son move to a relative’s vacant vacation home, where eerie and unexplained forces conspire against them. Only On Netflix, January 19.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 30., 08:47
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Mikrofilm

A Narancs filmes blogja.

Mikrofilm
Szerző adatlapja

Blog

még több cikk