Kell egy csapat

publikálva
1999/11. (03. 18.)
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Szerencsés alkat Deutsch Tamás sportminiszter. Akárki mossa fel vele a padlót, utána mindig azt nyilatkozza, hogy nélküle nem lett volna ilyen foltmentes és fehér. Most a FIFA mondta azt, hogy a maga részérõl tojik az MLSZ elnökének és elnökségének a felfüggesztésére, és továbbra is Kovács Attilát tekinti elnöknek, de a miniszter ebben is felfedezett pozitív dolgokat magára nézve. Kétségtelen, öröm lehet a számára, ha egy ilyen múltú és hatalmú szervezet szóba áll vele, de ezzel az erõvel írhatna Bruce Willisnek is, hogy küldjön egy dedikált fotót, aztán mutogathatná, hogy tessék, Holywood is támogatja a Fidesz-kormányt.

Ez azonban nincs így, sem Holywood, sem a FIFA nem támogatja a magyar labdarúgás nagybani piac-stílusú lefejezését, és aki ezt nem látja a sorokból, az hülye, vagy félreolvasta a píár-cég cetlijét a nyilatkozat elõtt.

Sokkal egyszerûbb lett volna Kovács Attilának valami jó kis posztot találni az FKGP-ben, aztán csendben folytatni a minden kisgazdának legyen egy focicsapata akciót. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet Pokol Bélára, akinek még nincs egyesülete, és biztosan bántja ez a mellõzés.

Ezt a mozgalmat a jövõben ki lehetne terjeszteni a zenekarokra is. Milyen jól nézne ki Horváth Béla, mint a Tankcsapda elnöke. Vagy Gyimóthy Géza az Ámokfutók élén.

publikálva
1999/11. (03. 18.)
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Legfrissebb Narancs

„Nem kérünk bocsánatot”
Interjú „Tibi atyával”
Interjú Palkovics Lászlóval
Mi lesz az MTA-intézetekkel?
Évadnyitó melléklet
Jordán Adél, Carly Wijs, Pintér Béla színháza
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kis-magyarország

még több Kis-Magyarország...

Narancs

Blog

még több cikk