Pátkai Rozina Quintet

  • 2013. december 2.

Snoblesse

A Budapest Jazz Clubban lép fel a díjakkal dúsan dekorált dzsesszénekesnő és együttese.
false

Díj díjat, elismerés elismerést követ Pátkai Rozina pályáján. Az egyre népszerűbb dzsesszénekesnő idén elnyerte az Independent Music Awards közönségdíját, de a Budapest Fringe Fesztiválról és az Edingburgh Fringe Fesztiválról is egy-egy díjjal távozott, és még jó ideig sorolhatnánk az énekesnő egyéb trófeáit. 2013 azért is fontos év Pátkai Rozina életében, mert kvintettjével lemezt jelentetett meg; a Vocé e Eu című anyag szeptemberben jelent meg. A Pátkai Rozina Quintet (Tóth Mátyás gitár, Pecze Balázs trombita, Soós Márton nagybőgő, Cseh Balázs dob) ezen az estén nem díjat vesz át, hanem zenél: a Budapest Jazz Clubban lépnek színpadra.

Figyelmébe ajánljuk

A halál sava-borsa

Az űrből jött szörnyek műfajában máig verhetetlenek a banánfejű xenomorfok: savas vérükkel, páratlan ellenálló képességükkel, vérszomjukkal egyszerre keltenek rémületet és csodálatot.

Lépések a vonalon

  • - turcsányi -

A labdarúgásban, segítse immár a legkorszerűbb űrtechnika, ritkák az egyértelmű dolgok, kivált abban a tekintetben, hogy ki a jobb.

Kicsi a világ

  • Kiss Annamária

A játszók melegítenek az öltöző és tornaterem kombinációjából kialakított díszletben. Térdhajlításokat végeznek, szökdécselnek, aztán beállnak a starthoz, eldördül a pisztoly, kezdődik az előadás.