Csütörtökön kezdődik a Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál

  • narancs.hu
  • 2024. május 19.

Sorköz

Három napon át, négy színpadon, több mint 50 program a Margitszigeten.

Május 23. és 25. között a margitszigeti Kristály Színtéren rendezik a Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivált, ahol három napon át könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, zenés irodalmi estekkel, rendhagyó irodalomórákkal és élő podcastfelvételekkel várják az érdeklődőket.

A Bookline támogatásával megvalósuló rendezvény idén három napon át, négy színpadon, több mint 50 programmal várja a látogatókat a Margitszigeten. Délutánonként az irodalmi élet meghatározó szerzőit és új köteteiket bemutató beszélgetések, esténként pedig a Margóra megálmodott zenés irodalmi produkciók közül lehet majd válogatni. A fesztiválon koncertezik a Tudósok, Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) Mondjad Atikám című József Attila-esttel érkezik, Pion x Krizsó pedig Népi líra című lemezét mutatja be.

A Tavaszi Margón mutatja be új kötetét mások mellett Erdős Virág, Élő Csenge Enikő, Cserna-Szabó András, Háy János, Kemény Lili, Krusovszky Dénes, Láng Orsolya és Zoltán Gábor.

Május 24-én pénteken a szervezők MargóFAKT néven rendhagyó irodalomórákra várnak középiskolai osztályokat, jelentkezni az regisztracio [at] margofeszt [dot] hu e-mail címen lehet. A Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál programjaira a belépés díjtalan, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A fesztivál teljes programja a Margó weboldalán és Facebook-oldalán érhető el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk