Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 14.

Sorköz

Az író újra tud beszélni.

A 75 éves Rushdie-t még pénteken sebesítettek meg súlyosan egy irodalmi esemény alatt, az írót azonnal kórházba szállították és megoperálták. Légeleztetőgépre került és nem tudott beszélni, azonban mostanra lekerült a gépi lélegeztetésről és újra képes beszélni - írja a BBC. 

Az író ügynöke korábban azt nyilatkozta, hogy Rushdie valószínűleg a fél szemére megvakult, de a mostani híradásokban ezt egyelőre nem erősítették meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.