2Rule: Fél év alatt nem sikerült leszállítani Pécsre a több millió forint értékű mezeket

  • narancs.hu
  • 2019. március 4.

Sport

Nem lehet ennyi megrendelésnek olyan könnyen eleget tenni.

A Szabadpecs.hu több cikkben is foglalkozott a helyi PSN Zrt. sportruházat-beszerzéseivel. A portál arra volt kíváncsi, hogy az önkormányzati sportcég

  • Mennyi és milyen értékben rendelt 2Rule sportruházatot a Magyar Sportmárka Zrt-től,
  • Mennyi és milyen értékben rendelt Macron sportruházatot a márka forgalmazójától,
  • Összesen hány fő használja majd a 2Rule és a Macron sportfelszereléseket?

 

A 2Rule és a Magyar Sportmárka Zrt. Mészáros Lőrinc tulajdonában álló márka és társaság, amely egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba és lett több első osztályban szereplő magyar labdarúgócsapat támogatója. A PSN elárulta, 2018 június 24-én, valamint szeptember 14-én rendelt 2Rule-felszerelést, összesen 4 507 670 forintért, Macron-felszerelést pedig december 17-én 5 051 000 forint, továbbá 2019 február 1-én 10 867 760 forint értékben.

A portál cikkéből kiderül, hogy az adatigénylés időpontjáig (február 28) csak egymillió forint értékű 2Rule sportruházat érkezett meg a csapathoz, a már kifizetett, de még meg nem érkezett, „megrendelés alatt álló” tétel összértéke 3 507 670 forint.

Mészáros 2Rule-ját lenyomta a Macron

Lőrinc sportmárkájának szárnyalásából kezd lemaradni egy ékezet. A S zabad Pécs újságírója 2Rule-ügyi tájékoztatást adott a vidéki 2Rule-ellátottság nyomasztó fennakadásairól. Mint a szerző írja, két fia a PMFC eddig Nike-ba öltözött utánpótlásában futballozik. A szülők nyár óta tényként kezelik, hogy jön a 2Rule, a pécsi madarak is azt csiripelték és minden más nem hivatalos információ is abba az irányba mutatott, hogy az új Mészáros-márkába öltözik a csapat.

Figyelmébe ajánljuk