A 4iG lesz a veszprémi férfi kézilabdacsapat új főszponzora

  • narancs.hu
  • 2024. június 19.

Sport

Miközben Xavier Pascual Fuertes edzőként érkezik a klubhoz.

Miután bejelentette a veszprémi férfi kézilabdacsapat, hogy 25 év után felbontják a Telekom szponzorációs szerződéseit, már az is kiderült, hogy a 4iG Csoport érkezik a helyére – írja a Telex.

A NER-közeli techcég 2+1 éves megállapodást kötött a kézilabdacsapattal, amelyet hamarosan ONE Veszprémnek fogják hívni a tavaly januárban felvásárolt, a magyar piacon hamarosan One-ra változó Vodafone nyomán. A partnerség idén júliusban kezdődik, a One a 2024/2025-ös idény második felétől lesz a Veszprém névadó főszponzora.

„Annak érdekében, hogy a hazai kézilabdasport és a Veszprémi Kézilabda Klub tovább fejlődhessen nagy szükség van az olyan támogatókra, mint a 4iG Csoport” – mondta dr. Bartha Csaba, a csapat mögött álló cég vezérigazgatója közleményében.

A csapat azt is tudatta, hogy hosszú távú szerződést kötött a játékosként BEK győztes, edzőként háromszoros BL-győztes, ötszörös Super Globe győztes edzővel, Xavier Pascual Fuertesszel.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk