Az MVM a Fradi kiemelt szponzora lett

  • Narancs.hu/MTI
  • 2018. december 4.

Sport

"Lehet bármekkora a Fradi-szívünk, ha olyan megbízható társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia" - mondta Kubatov Gábor FTC-elnök.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. keddtől kiemelt szponzorként támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot - közölte az MTI.

A klub és az MVM Zrt. közleménye szerint a nemzeti energetikai vállalat mostantól az FTC, és ezen belül a különböző egyéni és csapatsportágak szakosztályainak kiemelt támogatójaként segíti a zöld-fehér sportolók sikereit.

A stratégiai megállapodás alapján az MVM az érintett szakosztályoknak nem csupán a felnőtt sportolóit, hanem az U14-es korosztálytól kezdve az utánpótláskorú versenyzőit is támogatja. A szponzoráció fejében a vállalat az FTC sportközpontjában, labdarúgó-stadionjában, edzőpályáin, edzőtermeiben, a pályák menti perimétereken, molinókon, kijelzőkön, a klub médiafelületein, hírleveleiben, online és közösségi média csatornáin, illetve a sportolók mezfelületein jut megjelenési lehetőséghez, illetve egyebek mellett egyes létesítmények névadási jogaival is élhet.

"Az MVM Csoport stratégiai céljai közé tartozik a fiatal generációk támogatása, ezért is támogatjuk nagy örömmel Magyarország egyik legsokrétűbb, legsikeresebb tornaklubját, hazánk sportsikereit, illetve a jövő legkiemelkedőbb sportolóinak fejlődését, a sportolási körülményeik javítását, és ezzel további fantasztikus eredmények megszületését" - emelte ki Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.

"Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak, és nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt" - mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke, hangsúlyozva: a sikerekhez elengedhetetlenül szükségesek a szponzorok. "Lehet bármekkora a Fradi-szívünk, ha olyan megbízható és remekül működő társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia" - tette hozzá.

Figyelmébe ajánljuk