Edzői értékelés az NB I-ből: Nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Sport

Mészöly Géza saját játékosát jellemezte nagydarab fekaként.

Még a magyar futball univerzumában is meglepő dolgot nyilatkozott Mészöly Géza, a frissen NER-közelbe került Újpest labdarúgó csapatának múlt héten kinevezett edzője: a DVTK otthonában 2-1-re megnyert mérkőzés utáni elemzésben nemes egyszerűséggel lefekázta az egyik játékosát:

„És tudtunk váltani egy picit, kellettek a beszálló játékosok is, itt most például Franklinre gondolok. Hát nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja és megcsúsztatja a labdákat” – hangoztak el a magvas gondolatok az edzőtől. A sajtótájékoztatóról videó is készült, 2:17-től látható.

Véletlenül sem akarunk apákésfiúkozni, de szórakoztató egybeesés, hogy Mészöly focilegenda édesapja, a 2022-ben elhunyt Mészöly Kálmán a fiánál jóval korábban produkált hasonlót a tévében, akkor a fáról lemászott játékosokként jellemezte a színesbőrű légiósokat szakértőként.

Az Újpest jelenleg 24 ponttal áll a kilencedik helyen a magyar bajnokságban, Mészöly érkezésével hosszú idő után tudott nyerni meccset a klub.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk