Elmarad a Juventus és az Atlético Madrid mérkőzése Tel-Avivban

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. augusztus 6.

Sport

Biztonsági okokból nem utaznak Izraelbe a csapatok, mivel az ország támadást indított a Gázai övezet iszlamista szervezeti ellen.

Elmarad a Juventus és az Atlético Madrid labdarúgócsapatainak felkészülési mérkőzése, amit vasárnap játszottak volna Tel-Avivban.

Az olasz klub szombaton úgy döntött, biztonsági okok miatt nem utazik el Izraelbe, ezért a spanyol csapat sem kelt útra.

Az izraeli hadsereg pénteken hadműveletet indított a Gázai övezet iszlamista szervezetei ellen, megölték az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet katonai vezetőjét, válaszul szombat reggelig több mint 160 rakétát lőttek a Gázai övezet katonai szervezetei Izrael felé.

A torinói és a madridi együttesnek is a vasárnapi lett volna az utolsó edzőmérkőzése a nyári felkészülési időszakban. A Juventus mérlege eddig egy győzelem, egy döntetlen ls egy vereség, az Atlético viszont mindhárom találkozóját megnyerte.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk