Hosszú Katinka a befejezésen gondolkozik

  • narancs.hu
  • 2022. január 12.

Sport

Az Index szerint már döntött is a visszavonulásról, nagy bejelentésre készül.

A májusi világbajnokságon és az augusztusi Európa-bajnokságon még feláll a rajtkőre, utána visszavonulhat Hosszú Katinka - írja az Index.

A Magyar Úszó Szövetségtől annyit írtak a portál érdeklődésére, hogy Hosszú "nagy bejelentésre készül."

A háromszoros olimpiai-bajnok, kilencszeres világbajnok és tizenötszörös Európa-bajnok úszó idén lesz 33 éves, több éven át tartó kiemelkedő sikerek után a tavalyi tokiói olimpián már nem szerzett érmet. 

Frissítés: A Nemzeti Sport azt írja, hogy Hosszú Katinka nekik nem erősítette meg az állítólagos visszavonulásáról szóló értesülést, Instragam-oldalára pedig azt posztolta, olyat olvasott magáról, amit még ő sem tudott. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.