Mindenki nyugodjon meg, megvolt az Eb első stadionos verekedése is!

  • narancs.hu
  • 2024. június 18.

Sport

Törökország és Grúzia szurkolói nem tudtak megállapodni valamiben.

Napokat kellett várni, de ez is megtörtént: a szerbek összehozták az angolokkal játszott meccsük előtt az első utcai balhékat a németországi foci-Eb-n, a stadionok viszont eddig még tiszták maradtak. Eddig! Bár még több, mint egy óra hátra volt a videó elkészültének időpontjában a Törökország-Grúzia meccs kezdetéig, a Dortmundban játszott meccsen már egymásnak is mentek a stadion egyik sarkában a két ország támogatói. Az okokat nehéz kikövetkeztetni, hiszen mégis csak a Kaukázus és a Balkán (egy része) csapott itt össze, ahogy természetesen az is lehet, hogy Grúzia csak emlékezetessé akarta tenni az ország történelmének első Európa-bajnokságát.


 

A meccs 18:00-kor kezdődik, a pohárdobálással tarkított videó pedig ide kattintva nézhető meg.

A német rendőrség a magyarok miatt is aggódik kicsit, szerdán kiemelt rendőri figyelmet kap a Németországgal játszott meccsünk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.