Toportyán 47 ezerből – 3 erős kamuoldal

  • 2014. július 25.

Szex

A közszereplők nevében jegyzett kamuoldal olcsó vicc, de nem mindig rossz. A közelmúlt terméséből két figyelemre méltót és egy borzalmasat mutatunk be.

A 47 ezres Zsiga Marcell

Emlékeznek még Zsiga Marcellre? Hülye a kérdés, naná, hogy emlékeznek, hisz a srác felejthetetlen: ma is előttünk van, ahogy dadogva magyarázza bele a kamerába, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból – miközben ő bőven milla felett vitt haza per hó. És ennyi nem volt elég neki! Mert aztán véletlenül pont az ő miskolci háza előtt újították fel az utat – és a többi, és a többi...

Lehet, hogy Zsiga Marcellt a magyar politika hamar elfelejti, hiszen jelentéktelen tagja volt pár évig, ennek ellenére mégis tökéletesen megmutatta azt, hogy a jobboldalon milyen könnyű karriert futhat be valaki, aki olyan buta, mint az éjszaka. Emlékét őrzi ez a tumblr, nézegessék csak!

Fekete György naplója

Sajnos, jó ideje nem frissül már ez a mikroblog – talán azért, mert írói ráébredtek: az MMA irgalmatlan pénzek fölött diszponáló vezérének a névelőkön kívül szinte minden egyes verbális (és/vagy frizurabeli) megnyilvánulása a jól kidolgozott, nagyon gonosz paródiák halmazát erősíti. Nagyon sokat elmond a tény, miszerint a Népszava újságírója teljesen komolynak hitte a kamuoldalt, és hát miért is ne hitte volna? De azért érdemes átböngészni a megszületett termést, melyből olyan csemegéket válogathatunk az unalmasabb délutánokra, mint amilyen például a „gyehennárul szalasztott toportyán” eposzi jelző, vagy ez a passzus:

„Összeállt a kép: a gomba tehát nem más, mint a jó és a rossz tudásának tiltott gyümölcse, amelynek hatására felreped Isten szemhéja és megmutatkozik az Igazság!”

Összefogás Sipos Pálért

Néhány napja a Cink már feltette a költői kérdést, és hát nagyon úgy tűnik, az a verzió a nyerő, mely szerint a Trefort diákjait mintegy negyedszázada szexuálisan bántalmazó tanár „rajongói” Facebook-oldala egy rosszul sikerült vicc, abból a fajtából, amikor kizárólag a viccmesélő röhög – a többi néma csend – a saját poénján. Az About rovatban a következő olvasható: „Az Összefogás Sipos Pálért (ÖSP) kiáll amellett, hogy Sipos Pál médiaszemélyiség nem egy erőszakos bűncselekmény elkövető. Információs-, fórumoldal.”

Figyelmébe ajánljuk