Hírek

  • 2004. február 19.

Szex

Ebben az évben egy tréninget tartanak Budapesten: 2004. április 27-29.
között. Információ: aczel [dot] katalin [at] posta [dot] net vagy rudasj [at] freestart [dot] hu.

Hatéves korig járhat a gyes Megnövelt idejű gyessel, negatív adóval, differenciált támogatási rendszerrel ösztönözné a gyermekvállalási kedvet a kormány. A Népesedési Kormánybizottság tervei szerint adókedvezmény járna a kismamákat foglalkoztató cégeknek. A gyermekvállalási kedv növelésében a bizottság szerint a legfontosabb a "gyerek vagy munka" eddigi elvének a "gyerek és munka" elvére történő cseréje - nyilatkozta a Népszabadságban Szekeres Imre államtitkár, a Népesedési Kormánybizottság titkára.

Még az is elképzelhető, hogy a jövőben a gyermek hatéves koráig akár munka mellett is igénybe vehető lenne a gyermekgondozási segély.

(Forrás: www.index.hu)

Hogyan verjünk mozlim nőt? Erőszakra való felbujtásért 15 hónap fogházra ítélte a barcelonai bíróság januárban Mohamed Kamal Musztafa Spanyolországban élő muzulmán vallási vezetőt, aki asszonyverési bedekkert írt muzulmán férfiak számára.

A 121 oldalas könyvben a dél-spanyol városka, Fuengirola imámja felhívja a figyelmet például arra, hogy lágy részeket ne bántsanak, és ne legyenek erősek az ütések, mert azok jól látható sérüléseket okoznak, inkább a kezet vagy a lábfejet üssék könnyű pálcával, ami nem sérti fel a bőrt. Musztafa védőügyvédje ara hivatkozott, hogy a könyv tartalma nem az imám személyes véleménye, hanem XIII. és XIX. századi szent iratok szövegeinek újrafeldolgozása.

Figyelmébe ajánljuk