Index: Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki otthagyja a Nemzeti Színházat

  • narancs.hu
  • 2024. május 4.

Színház

A lap úgy tudja, többen felmondtak, mások mellett a súlyos balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia sem tér vissza a színházba.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, mivel Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését, Udvaros Dorottya 22 év után távozik a Nemzeti Színházból. Az Index információi szerint azonban nem ő az egyetlen, aki otthagyja a társulatot.

A lap úgy tudja, a súlyos balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia sem tér már vissza a Nemzetibe,

mellettük pedig Barta Ágnes és férje, Mészáros Martin, valamint Szép Domán és Szabó Sebestyén László is felmondott, Farkas Dénes pedig már korábban távozott a színházból. A portál megkeresésére egyelőre csak Barta Ágnes erősítette meg az értesülést, miszerint az évad végétől már nem lesz a társulat tagja. Mint elmondta, közös megegyezéssel távozik, a továbbiakban pedig szabadúszóként fog dolgozni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk