Woody Allen köszöntötte Kern Andrást

  • narancs.hu
  • 2023. november 8.

Színház

Mert negyven éve játssza a Játszd újra, Sam! című darabban Allant.

Kedden este ünnepelték a Pesti Színházban a Játszd újra, Sam! című darab bemutatásának 40. évfordulóját.

A színház közleménye arról szól, hogy a jubileumi előadáson részt vettek a darab korábbi szereplői is, mivel a négy évtized alatt a szerepátvételek és beugrások miatt sok színész megfordult az elvált filmkritikus, Allan Felix manhattani lakásán.

Allant azonban mindig, vagyis 523 estén át Kern András alakította.

Páratlan színháztörténeti kuriózum, hogy valaki ennyi éven át játssza ugyanazt a szerepet. Woody Allen a darab szerzője, és Allan Felix eredeti megformálója az ünnepi alkalomból videóüzenetben köszöntötte Kern Andrást

„András, köszönöm, hogy negyven éve játszod a karakteremet a darabban, és szinkronizálsz engem. Igazán nagyra értékelem. Egy hőssé válhatok általad, és nem is kell ehhez kimozdulni a nappalimból. Úgyhogy kérlek, hogy folytasd...” – üzente az Oscar-díjas rendező.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk