Mindez azért kívánkozik ide, mert a négycsillagos, masszázsolajjal és termálvízzel folyó szálloda, a Hotel Aquarell papíron ceglédi, földrajzilag a Budai úthoz tartozik. Akárcsak a hatalmas, csúszdaparkos strandkomplexum.
A szálloda étterméről először azt gondoltuk, hogy kizárólag a félpanziós svédasztalos vendégek kedvében szeretne járni, ám az Aranyhegynek nevezett különterem ebédidőben a la carte szolgáltatást nyújt külsősöknek is. Belső kialakítása éppen olyan, amilyet egy hazai szállodában a négy csillag jegyében szokás: domináns barna és fehér színek, a falon nem véletlenül nem jegyzett kortárs alkotók művei, vakító abroszok és - hétköznap délután vagyunk - zavarba ejtő üresség. Azonban a felszolgáló hölgy hihetetlenül kedves, az étlap tele meglepetéssel. A fehérborban pácolt mangalicasonkás welcome-falat csodás nyitány lehetne, ha nem toastkenyér lapulna a kosárban, de a zöldborsóleves (720 Ft) minden ízében telitalálat, és nem csak azért, mert friss alapanyagból készült: különlegességként ún. kolbászchipset is tettek bele, ami nagyon feldobja. Akárcsak a harcsafilét (2590 Ft) a túróval töltött házi derelye. A szokásos halfalatokat aranyozza mesebelivé, ami annyira hatásos, hogy sorolni kezdjük három kívánságunkat. A negyedik a túróhabos rétes ribizlivel (1100 Ft) - elsősorban a kreativitás és a könnyedség miatt -, az ötödik pedig csak ennyi: legyen az összes strandunk közelében hasonló vendéglátóhely.