fesztek - Halálig bébi

  • .
  • 2008. november 13.

Trafik

Budapest Art Fair 2008: Antik és kortárs kiállítás és vásár november 20-23. között a Műcsarnokban. VII.
Kortárs Drámafesztivál: Színházi előadás, performansz, táncszínház, felolvasószínház, koncert, szimpózium és filmvetítés-sorozat november 21. és 30. között. A díszvendég Szlovénia. De jön Dave St-Pierre kanadai koreográfus társulata, s a Természetes Vészek Kollektíva újra jelentkezik a Halál-tours trilógiával. A TÁP Színház Kuratórium c. új projektjét, a Szputnyik Hajózási Társaság - Modern Színház és Viselkedéskutató Intézet-Labor pedig Bérháztörténetek c. előadását mutatja be (www.dramafestival.hu).

Nemzetközi Babahordozó Hét: Ha nem tudod, hogy kösd meg, itt segítenek!November 13-tól egy hétig mindennap 16.00-tól fotókiállítás, hordozós bemutatók és beszélgetések a Tranzit Art Caféban (Bp. XI., Kosztolányi Dezső tér).

II. dunaPart: Kortárs magyar előadó-művészi platform november 13. és 17. között. Frenák, TranzDanz, Fortedanse, Kompánia, Tünet Együttes és sokan mások a Trafó mellett tíz további budapesti helyszínen (www.dunapart.net).

A Faludi Ferenc Akadémia XIII. Nemzetközi Amatőrfilm Szemléje: Kisjáték-, kísérleti és dokumentumfilmek a bizalomról, november 14-től 18-ig naponta az Uránia moziban. Továbbá Pupi Avati retrospektív sorozat és olasz filmfesztivál (www.faludiakademia.hu és a www.iicbudapest.esteri.it).

Figyelmébe ajánljuk