Arra ébredünk, hogy a pincér elénk rakja az étlapot. Igaz, hogy a teraszra ma már az anyja se ismerne rá: fóliasátorrá változtatták, plazmatévékkel, műanyag kerti bútorokkal szerelték fel, de az ételválaszték kétségtelenül a régi időkre emlékeztet. Szerencsénkre a kiszolgálás nem. Udvarias, mint úttörő a villamoson. A konyhát viszont csak az mondaná úttörőnek, aki még nem evett meleg ételt.
A májgombóclevesen (490 Ft) érezni, hogy az alapanyagokkal nem sokat vacakoltak. Leveskockára, porból lett májgombócra gyanakszunk, ha mégsem így volna, minden elismerésünk az instantleves-gyártóknak. A kreativitás csimborasszóját a libamájkrémmel töltött bundázott pulykamell (1490 Ft) testesíti meg, az ötlet lényege, hogy a baromfigyárban előállított májkrémet fecskendőztek a panír alá. Nem ehetetlen, de legfeljebb akkor értékelhetnénk az ilyet, ha Budapesten az alapanyagokat kizárólag a sarki közértből lehetne beszerezni.
Talán megbocsátják, hogy a desszerttől ezúttal eltekintettünk.