Tévétorrent

New Girl

Tévétorrent

Jess szép, de nem úgy, okos, de nem úgy, csupa báj, kicsit furcsa és csak kicsit idegesítő, de mindenképpen szeretnivaló. A rövid főcímben megjelenő kérdésre - Who's That Girl? - ezzel gyakorlatilag válaszoltunk is, még jó, hogy nem ez lett a sorozat címe.

Az eddig két évadot megélő (ősszel jön a harmadik) folyam főszereplője nemcsak a bohó 500 Days of Summerből ismert lány - akinek nem mellesleg She & Him néven saját zenekara is van -, mert ott van három férfi lakótársa (Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris) is, akikhez Jess szakítása után költözik. Szóval nemcsak a srácok életébe visz új színt az újra meg újra spontán "költeményeit" előadó dilis csaj, de sajátos módon a sajátjába is. A fiúk sem egyszerű esetek: Nick a morcos csapos, aki a bárban vegetál, amíg meg nem találja valódi célját, és szintén szerelmi bántottságból fakadt sebeit nyalogatja. Schmidt feltűnési viszketegségtől szenvedő marketinges "nagyágyú", aki abban a hitben ringatja magát, hogy ő a nők álma. Winston pedig lettországi profi sportoló karrierjét befejezve tér haza, és ahogy lenni szokott, rendesen nem találja a helyét. Van persze női ellenpólus is, egy bombázó (indiai) modell.

Az alig harmincas éveiket taposó fiatalok élete egy percig sem kelti semminemű normalitás látszatát; az egyszerű házmesteri segítségnyújtásból majdnem spontán gruppenszex lesz, egy szimpla majdnem-költözés a sivatagba röpíti őket, s a babaváró partiból pusztító buli kerekedik. Nos ennyi tán több is, mint elég a kicsit több mint húsz percbe.

Figyelmébe ajánljuk