Gattyán lepaktált Schmuck Andor szervezetével

  • narancs.hu
  • 2022. február 14.

Választás 2022

A "szépkorúakat" segítő programpontokról állapodtak meg. 

Együttműködési megállapodást írt alá a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom (MeMo) és a Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasága – közölte Gattyán pártja a Facebookon. 

A poszt szerint a két szervezet közösen elfogadott egy 12 pontos minimum cselekvési programot, amit Gattyán pártjának más tagjai részletesen meg is osztottak. A közös pontok alapvetően a nyugdíjról és a "szépkorúak" ellátásáról szólnak, "szépkorúbarát államigazgatás kialakításáról", gyerekek utáni nyugdíjbónuszról, családi adókedvezmény bevezetéséról az egy háztartásban élő szépkorú után, 100 százalékos gyógyszertámogatásról, stb. 

A milliárdos üzletember Gattyán György tavaly novemberben jelentette be, hogy pártot alapít és elindul a választásokon, pártja azóta Megoldás Mozgalom néven kezdte meg működését. Bár Gattyán állítja, hogy nincs köze a Fideszhez és kormányváltást akar, az ellenzék szerint indulása a Fidesz hatalmon maradását segíti. Gattyán pártjának színeiben fog egyébként elindulni képviselőjelöltként Détári Lajos, és a párt által közzétett videó szerint Ronaldinho is nekik kampányol.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk