Karácsony: Van még egy város, ahol továbbra is lobog a szabadság zászlaja

Választás 2022

Donáth Anna szerint pedig elviselhetetlen dolgok jönnek.

Karácsony Gergely főpolgármester és Donáth Anna, a Momentum elnöke is mondott egy-egy rövid beszédet Márki-Zay Péter után az ellenzék eredményváróján a Városligeti Műjégpályán. Karácsony úgy fogalmazot, "ha nem így alakult volna az eredmény, most sokkal többen lennénk ezen a színpadon. De itt kell lennünk." A főpolgármester szerint nem tudták meggyőzni az embereket, hogy nem arra van az előre, mint amerre a kormánypárt mondja. "Előre kell menni, meg kell őrizni azt, ami megmaradt ebből az országból. Sok minden, van egy főváros, ami még mindig a szabadság szigete. Van még egy város, ahol továbbra is lobog a szabadság zászlaja.

Donáth Anna úgy fogalmazott: "nagyon dühös vagyok". Arra biztatta hallgatóságát, hogy engedjék ki ezt a dühöt. "Ezek az érzések fontosak, mert ebből lehet építkezni. Most nem szabad feladni. Olyan dolgok jönnek, olyan elviselhetetlen, amit egyedül nem lehet bírni. Előbb utóbb minden rendszer összeomlik" - mondta a Momentum elnöke.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk