Lázár János bejelentette, hogy visszatért

  • narancs.hu
  • 2022. április 4.

Választás 2022

Hódmezővásárhelyen véget ért a polgárháború, mert győztünk - mondta a Fidesz politikusa.

Lázár János a Telex tudósítása szerint arra kérte a politikailag megosztott város (ahol a polgármester Márki-Zay Péternek a városi közgyűlésben is abszolút többsége van 2019 óta) rá szavazó polgárait és az ellenzéki választókat is, hogy vessenek véget a – szerinte természetesen ellenzéki oldalról szított – gyűlölködésnek, a polgárháború „sötét éveinek”, „fogjon kezet minden vásárhelyi minden vásárhelyivel”. A politikus azt mondta, „legyen tanulság minden politikusnak”, hogy a negatív kampánnyal, a „másik ember üldözésével” nem lehet választást nyerni, csakis kemény munkával. Lázár arra is kérte híveit, hogy „különösképpen” ne bántsák az ellenfelek családtagjait, barátait, ezzel mutassák meg, hogy „különb emberek vagyunk”.

Lázár nem tagadta, hogy ez a választás számára becsületbeli ügy volt, mint ahogy azt sem, elégtételt érez a győzelem miatt. A választás azt is megmutatta, mit gondolnak a szavazók Lázár Jánosról - mondta.

Felhívta a figyelmet arra, hogy Csongrád 4-es számú választókerületének mind a 19 településén győzött, „még Hódmezővásárhelyen is”

„Ma este visszatértem!”

- zárta beszédét.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk