Szijjártó szerint nem Zelenszkijjel van vitájuk, hanem a magyar baloldallal

  • narancs.hu
  • 2022. március 26.

Választás 2022

Mert, mint írta, az ellenzék végrehajtaná az ukrán elnök minden követelését.

Ahogy azt lapunk is megírta, Orbán Viktor a csütörtöki NATO-csúcs után elutasította Zelenszkij személyesen hozzá intézett két kérését is: az ukrán elnök az energiahordozók és a fegyverszállítmányok ügyében azt kérte, hogy változzon a magyar álláspont, de a magyar miniszterelnök erre nem hajlandó.

Válaszul beindult a diplomáciai kommunikációs adok-kapok, és a Fidesz harcba küldte Zelenszkij ellen jól megfizetett influenszereit is. Sőt mára már Budai Gyula fideszes képviselő azt írta Facebookon, hogy az ukrán elnök nyíltan beleavatkozik a magyar választásokba.

Miután Szijjártó Péter tegnap Zelenszkij stílusát kritizálta, ma már azt írta Facebookon, hogy nekik nem is az ukrán elnökkel, hanem a magyar baloldallal van vitájuk, mert az ellenzék végrehajtaná az ukrán elnök minden követelését, és ezzel belesodornák Magyarországot a háborúba.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.