Vidéken gyorsan gyűlnek az aláírások

Választás 2022

Sok ellenzéki jelöltnek már kora délutánra meglett a szükséges aláírás.

Szolnokon Sziráki Pál összellenzéki jelöltnek pillanatok alatt összegyűlt a kellő számú aláírás, már reggeltől hosszú sorokban álltak a támogatók a kijelölt Sziráki-standoknál. A jelölt délben jelentette be videójában, hogy mind az 1200 ívet aláírták neki.

Ellenfelének, a fideszes Kállai Máriának szintén gyorsan összejött a szükséges aláírás, ahogy Pócs János fideszes képviselőnek is a Jászságban. Ellenfele, Kertész Ottó szintén megköszönte a sok támogatást, igaz, kora délután azt még nem jelentette be, hogy összejött-e neki az 500 támogatás.F. Kovács Sándor Karcagon úgyszintén bejelentette, hogy sikerült az ötszázasok klubjába lépnie, míg ellenzéki ellenfele, Lukács László ezt a bejelentését még nem tette meg szombaton kora délután. Ő fél kettőkor még aláírásra buzdító videót tett közzé.A Szolnok megyei 4-es választási körzetben, Boldog István helyén induló Herczeg Zsolt szintén közölte, összejött neki az 500 aláírás, de ellenzéki ellenfele, Csányi Tamás, ezt még nem jelentette be 14 óra előtt.Érdekesség, hogy a Polgári Válasz egyetlen jelöltje az országban meglehetősen nagy kihívásokkal küszködhet. A szolnoki Csikós Attila standjánál  lényegében nem volt látható aláíró, miközben Sziráki Pál szomszédos standjánál tömegek álltak sorba.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk