Ákos és Demjén Rózsi nemzeti együttműködése a sajtóhiénák ellen

  • narancs.hu
  • 2016. április 26.

Villámnarancs

Kossuth-díjas sztárvendéget hívott a Kossuth-díjas sztár. Nem hiányzik valaki?

Úgy látszik, Kovács Ákos nem bírt belenyugodni abba, hogy mekkora hülyeséget mondott a nő szerepéről pár hónappal ezelőtt, ezért most dalban üzen az újságíróknak. Sőt, nyomatékul meghívta Demjén Ferencet is, aki megvédte kollégáját, midőn kijelentette: „Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott. Ezt az egészet felfújták, mert valakiknek nem tetszett.”

„Több fogadalmat is tettem ennek kapcsán. Az egyik az volt, hogyha ezt sikerül frappánsan egy dalban megfogalmazni, akkor meg fogom kérni (Demjént), hogy énekeljen a számban, majd egy olyan középrészt írtam a dalhoz, amelyben utalás is van a munkásságára. Úgy kezdődik, hogy »Ha egyszer felkel majd a nap«” – nyilatkozza most Kovács Ákos, sőt egy részlet külön is napvilágot látott a Helyreigazítás című dalból, egyebek mellett ezzel az elgondolkodtató szöveggel: „Tudod, a talpra magyar meg a hív a haza / Már nem elég trendi, nem elég laza”.

Ezek után kifejezetten sajnáljuk, hogy Ákos csak Demjént hívta el produkcióba. Hogy miért? Nos, a műsorszám akkor lett volna teljes, ha Kövér László is szerepet kap – legalább egy lírai betét erejéig.

Figyelmébe ajánljuk