Egy árva fillér közpénzt nem kap majd Orbántól a győri focicsapat – mondja, és kacsint

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. márc. 17., 07:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Fülkeforradalom, NER, illiberális állam? A fasorba’ sincsenek ahhoz a döbbenetes bejelentéshez képest, amivel Orbán Viktor tegnap délelőtt meglepte a győri polgármestert.

Nyugi, nem gondolta egészen komolyan. Azt mondta ugyanis, hogy nem költhetnek közpénzt a győri focicsapat megmentésére. Se államit, se városit.

Igaz, hogy Borkai Zsolt polgármester (mellesleg a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke) tegnap arról is tájékoztatta a Kisalföldet, hogy mindez az utánpótlásra nem vonatkozik, meg Orbán szerint egy olyan nagy múltú klub, mint az ETO, „amely Győr fontos részét képezi”, nem szűnhet meg.

Mi valamiért mégis úgy gondoljuk, hogy innentől kezdve bármi megtörténhet. Na jó, bármi azért nem, de az például simán elképzelhető, hogy a Győri ETO hamarosan több pénzhez jut, mint amennyit története során összesen látott. Legfeljebb nem közpénzhez.

Pontosabban olyan közpénzhez, amire Orbán is, Borkai is azt mondja majd, hogy nem is közpénz.

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. márc. 17., 07:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Cheyenne
  2015. március 17., kedd 08:55
  Az utánpótlásra fordított komoly összegek (Audi, önkormányzat, stb.) átcsoportosítása történik majd a megfelelő és már jól működő struktúrák szerin. Lásd: Puskás Akadémia, és mind a többiek. Az utánpótlás égisze alatt már így is irdatlan pénzek áramolnak a sportágakba. Szinte elkölthetetlen módon. Sok utánpótlás csapat (látványsport, kiemelt sportok, nem csak a focisták), már többet táborozik külföldön, mint a cserkészek itthon most és a fénykorban.
 2. 1
  Furusina
  2015. március 17., kedd 08:12
  Mol, Otp, stb. adóból leírható adományok, srb. stb. Mind melegen ajánlott gesztusok.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk