Három hét alatt több mint 137 milliót gyűjtött az Együtt

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 27., 14:05
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Már csak 13 millió hiányzik.

"Összesen 137.350.000.- forinttal támogattatok bennünket az elmúlt közel három hét során. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk érte! Köszönjük!" - jelentette be Facebook-oldalán Juhász Péter.

Az Együttnek 150 millió forintnyi kampánytámogatást kell visszafizetnie, mert április 8-án nem érték el az egy százalékot. A választás másnapján Juhász Péter még arról beszélt, nem tudja, hogyan fogja az öt vezetőségi tag visszafizetni a fejenként 30 millió forintot. Majd pénzgyűjtésbe kezdtek és három hét alatt majdnem a teljes összeget összegyűjtötték.

"Azonban hiányzik közel 13 millió forint, ami még mindig meglehetősen nagy teher az 5 családnak úgy, hogy ráadásul már fizetése sincs egyikünknek sem. Így ha teheted, hogy az előző támogatásod egy tizedét még elküldöd, azzal meg is leszünk. Ha ez már túl sok neked, azt is megértjük, akkor kérlek, abban segíts, hogy jusson el másokhoz még a számlaszámok és támogatási lehetőségek sora."

Juhász Péterrel készült interjúnkat a csütörtökön megjelent Magyar Narancsban olvashatják, az ajánlót pedig itt.

„Mi vagyunk az egyetlenek, akik legalább morálisan nyertünk" - Hogy folytatja Juhász Péter?

Összegző interjút készítettünk az Együtt elnökével. Ajánló! A csütörtökön megjelenő Magyar Narancs ban interjút olvashat Juhász Péterrel. A pénzgyűjtő akcióról, a kampányról és Juhász jövőjéről is beszéltünk. Ebből idézünk két releváns részt: Juhász Péter: A jelenlegi politikai és választási rendszer egy torz agy szüleménye, nem a pártok valós támogatottságát mutatja.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 27., 14:05
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt