Ilyen frappánsan még sohasem foglalta össze az Orbán-rendszer lényegét fideszes politikus

  • narancs.hu
  • 2016. március 4.

Villámnarancs

A kormánypárti honlapnak adott interjút Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Mintha csak maguk közt lettek volna.

Az természetes, hogy az államtitkár hosszasan ecsetelte azokat a fantasztikus eredményeket, amelyeket pártja és kormánya a családokért, az ifjúságért tett és tesz és tenni fog.

Ha akarják, itt elolvashatják a remekül alákérdezett interjút, minket azonban az államtitkár asszony csupán egyetlen kinyilatkoztatása fogott meg. Az, amikor ilyet szólt: „Családi kapcsolataink átszövik az életünket. Akkor tudjuk az embereket igazán segíteni, ha tekintettel vagyunk ezekre az élethelyzetekre”, majd ezt: „Magyarországon hagyományosan erősek a családi kötelékek, erre az alapvető magyar mentalitásra kell építkezni, ugyanakkor van még hova fejlődni.” Ilyen szépen senki nem becézte a nepotizmust, így még Móricz sem bírta leírni az urambátyámvilágot.

false

 

Fotó: MTI

Kár, hogy Novák Katalin nem ment bele például az öröklődésbe, s azt már nem részletezte, hogy pontosan kiknek az élethelyzetére gondol, illetve, hogy hova lehet innen még fejlődni. Nehogy már nekünk kelljen megmondani!

Neked ajánljuk