Itt az Orbán elleni tervezett merénylet első kézzelfogható eredménye!

  • narancs.hu
  • 2016. március 13.

Villámnarancs

Emlékeznek, hogy mi történt volna tavaly november 21-én, ha nem lép idejében a Terrorelhárítási Központ?

Arról a két nyugdíjas jómadárról van szó, akik merényletet terveztek a miniszterelnök úr ellen, és akiket a kommandó semlegesített még azelőtt, hogy megtörtént volna a jóvátehetetlen baj. Noha azóta fogalmunk sincs arról, mi történt az elfogott M. Péterrel (60) és R. Gyulával (63) – minden bizonnyal nagy körültekintést igényel a vádemelés.

Meglátogatnának

 

 

Szóval, semmit sem tudunk, úgyhogy egyelőre csupán egyetlen következtetést lehet levonni az esetből: Orbán Viktor nincs biztonságban!

S úgy tűnik,

ha felköltözik a várba, még ennyire sem lesz biztonságban

Mert különben mi indokolná, hogy – miként arról a vs.hu beszámol – egy friss kormányhatározat értelmében 357 millió forintot csoportosít át a kormány a rendkívüli intézkedésekre félretett tartalékból a Terrorelhárítási Központhoz (TEK), a budai várban található „Karmelita kolostorhoz kapcsolódó személyvédelmi feladatok ellátásának biztosítása érdekében”. Ebből pont 35 emberrel növelhetik a TEK létszámát.

Kár, hogy a Magyar Közlönyben megjelent  anyagból nem derül ki, mi tekinthető rendkívüli intézkedésnek, illetve beárazható-e a merényletkísérlet, vagyis ebből a 357 mikulásból hányan törhetnek Orbán életére.

Végeredményben persze bagatell összeg, ahhoz képest, hányan vannak Magyarországon, akiknek a miniszterelnök úr élete minden pénzt megér.

Figyelmébe ajánljuk