Jönnek a négerek, de Orbán Viktor megvédi a nemzeti kultúrát a Jobbik kedvenc bandájával

  • narancs.hu
  • 2015. június 5.

Villámnarancs

A miniszterelnök úrnak annyi a teendője, hogy az ország megsínylené, ha színházban, kiállításon, hangversenyen töltené az idejét – meg tudja ő védeni így is a nemzeti kultúrát.

„A nemzeti összetartás és az egymásra figyelés most még fontosabb, mert egész Európa eddigi fennállásának egyik legnagyobb kihívása előtt áll, el kell dönteni, hogy megőrizzük nemzeti kultúránkat, vagy feladjuk azt a bevándorlók milliói előtt” – így a tegnapi Fidesz-közlemény. Noha a gondolatmenet Trianon (pontosabban a nemzeti összetartozás emléknapja) kapcsán került elő, úgy látszik, Orbán kis sajtósai még a legnagyobb nemzeti tragédiával is a főnök aktuális hülyeségét próbálják eladni. Mert tényleg, miféle veszély leselkedne leginkább nemzeti kultúránkra, mint a bevándorlók milliói? Reszkess, Erkel Ferenc, jönnek a négerek a dobjaikkal!

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Úgy tűnik, tényleg nagy a veszély! Noha a miniszterelnök úrnak annyi a teendője, hogy valószínűleg az ország sínylené meg, ha színielőadáson, kiállításmegnyitón, hangversenyen töltené az ő drága idejét, ám tegnap nemcsak a narancssárga papagájosztag, de ő is hozzátette a magáét, ami a nemzeti gyászt, egyúttal a nemzeti kultúra megóvását illeti. A haza iránti végtelen aggódáson túl ugyanis nehezen találunk más magyarázatot arra, hogy pont a Jobbik kedvenc zenekarának, az Ismerős Arcoknak örökzöldjét osztotta meg Facebook-oldalán a rajongóival.

Reszkess, Erkel Ferenc, jön a nemzeti rock!

Figyelmébe ajánljuk