Kósa Lajos nagyítóval keres ellenségeket, és megint csúnyán megbántott valakit

  • narancs.hu
  • 2016. december 10.

Villámnarancs

Párthumor: leesel a székről a röhögéstől. Nem esel.

Humoros kedvében találta az atv a Fidesz eszét, a slágfertig voltáról és fémkupakjairól széles e hazában közismert Kósa Lajos frakcióvezetőt a sajtótájékoztatóján. Mert amikor arról tudakozódtak nála, hogy mi az igaz abból, hogy Áder röpül a Sándor-palotából, s Balog, a papminiszter ül be a helyére, Lajosunknak menten vidorrá lett a kedve, s ekképpen szólott a sajtó egybegyűlt képviselőihez.

Nagy érdeklődéssel figyelem a sajtóban az ilyen típusú híreket. Nálam a sajtókategóriában a kétfejű borjú született Új-Zélandon, illetve Guzmics akadémikus feltalálták a hidegfúziót hírek közé tartozik ez is.” (Itt már szakadtunk a derűtől, de a java csak eztán jött, s előre kérünk is mindenkit, hogy a zavartalan szórakozás érdekében továbbra is tekintsenek el az értelmes mondatoktól.)

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

Kósa tehát így folytatta: „Ez egy légből kapott, jó kis kombináció, tudok én is ilyeneket mondani. Mondjak? A HírTv-t Simicska eladja a Vonának, aki cserébe felteszi a listára Simicska Lajost a második helyre, és így fognak indulni a választáson. Na, milyen? Ez is egy marhaság. Erős kritikával kell élni, pláne mikor ilyen személyi információk vannak, ilyenkor a legváltozatosabb. De a legfontosabb, hogy Elvis Presley él, szokott ilyen megjelenni a neten, mások szerint Zámbó Jimmy is, de Fásy Ádám biztosan, mert őt láttam élőben, talán az volt a leghátborzongatóbb.”

Hát, így beleszállni abba a szegény jó Fásy Ádámba, nos, tényleg csúnya dolog. De ha lúd, legyen mégis kövér: nagyon várjuk az érintett válaszát. Mert azzal immár deklaráltan is arra szintre kerülne Kósa Lajos személye és hivatala, ahova való, s valójában mindig is tartozott, csak bizonyos belénk rögzült reflexek (a magyar törvényhozás mindentől független tisztelete, egy ott betöltött poszt komolysága meg hasonlók) miatt máshogy láttuk. Érzéki csalódás volt. Kósa és Fásy párnacsatája ugyanis mai közállapotunk plasztikus rajzolatát adná ki – hacsak Fásynak nincs sokkal több esze, s hagyja a francba az egészet.

Figyelmébe ajánljuk