Kövér László felfegyverzi az embereit: brutális sokkolót kapnak a parlamenti őrök

  • narancs.hu
  • 2015. május 4.

Villámnarancs

50 ezer volt átvitelére képes, negyedik generációs sokkolókkal gazdagodik a Kövér-gárdaként hírhedtté vált parlamenti őrök felszerelése. Ez tényleg totál paranoia. Kitől fél Kövér?

Taser X26-os típusú, úgynevezett negyedik generációs sokkolókat kapnak a parlamenti őrök a Blikk információi szerint. A dolog komoly, a szerkezet valóban brutális: öt-hat méterről simán leterít egy embert, ahogy a lap írja: „egy dühöngő bikát is a földre rogyaszt”. A hatékonyságát két kis tű alakú lövedéke szolgálja, ami bemegy a bőr alá, de eredményes a vastag ruházaton keresztül, szerencsére csak kivételes esetben okoz halált. Elsősorban szívbetegre lehet veszélyes. Reszkessetek, képviselők!

false

 

Fotó: MTI

Persze, ha felvetné bárki Kövér Lászlónak, hogy mi végre ez az egész rambóskodás, természetesen tagadná, hogy a transzparenst tartó képviselők ellen. Hallhatnánk az összes lózungot a terrorizmusról, tán még a büdös szájú bevándorlókig is eljutnánk. De álljunk meg egy baráti szóra, ez így már egy távoli banánköztársaság drogkartellek által üzemeltetett parlamentjét idézi, kis túlzással, s rosszabbul szabott öltönyökkel. Csak hát sosem az a kérdés, hogy mit akarunk éppen, hanem az, hogy mi lehetséges, s ezekkel a vackokkal tényleg bárkit meg lehet regulázni. Így a dolog semmi másról nem szól, mint Kövér László szerfelett rossz lelkiismeretéről. S az ebből a rossz lelkiismeretből fakadó rettegésről.

Figyelmébe ajánljuk