Már csak néhányat kell aludnia Orbánnak, hogy Trumppal kezet rázhasson

  • narancs.hu
  • 2019. május 2.

Villámnarancs

Beteljesül a miniszterelnök álma: jön, jön, jön az Orbán-Trump találka.

A Direkt36 úgy értesült, hogy "előrehaladott egyeztetés alatt áll a magyar miniszterelnök washingtoni találkozója Donald Trump amerikai elnökkel".

false

Az oldal egy magas rangú magyar tisztviselőtől úgy tudja, valamikor május folyamán kerülhet sor a nagy találkozóra, egy washingtoni forrás viszont már azt is tudni véli, hogy május 13 lesz a nagy nap, amikor  - ezt már mi jegyezzük meg -, Orbán Viktor régóta dédelgetett álma megvalósul.

Orbánnal eddig cudarul bánt a Fehér Ház, hivatalban lévő amerikai elnökkel a magyar miniszterelnök utoljára akkor találkozott Washingtonban, amikor George Bush benézett az akkori alelnökkel, Dick Cheney-vel folytatott megbeszélésére.

Orbán ajándékkal is készül a találkára, amely, ha összejön, remek alkalomnak ígérkezik, hogy a NER vezére bejelentse; drága pénzen amerikai fegyvereket vásárolunk (mármint a magyar kormány).

Frissítés!

Szijjártó Péter külügyminiszter megerősítette az Origónak, hogy Donald Trump amerikai elnök munkalátogatásra hívta meg Orbán Viktort május 13-ra Washingtonba.

Neked ajánljuk