Orbánék a „meleglobbi” foglyai a Toroczkai-párt szerint, ezért benyújtanak egy nyíltan homofób törvényjavaslatot

  • narancs.hu
  • 2019. február 21.

Villámnarancs

Amikor butaság keveredik ostobasággal.

Vártuk már a pillanatot, és lám, eljött! A rasszizmus után a homofóbiát is bevállalják a Mi Hazánkban, csakhogy szerezzenek pár szavazatot! Íme:

Törvényjavaslatot készülnek benyújtani, annak érdekébe, hogy a „homoszexuális propaganda be legyen tiltva” az óvodákban és az iskolákban - olvasható a párt Facebook-oldalán.

A bejegyzéshez mellékelt videóban az ebben a témában is kompetens Dúró Dórát olyan hazai szellemi nagyság és szakértő faggatja a, mint Budaházy Edda. Így a végeredmény nem is marad el az elvárt magas színvonaltól!

 

A Mi Hazánk törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésben, annak érdekében, hogy az óvodákban és az iskolákban semmiféle homoszexuális propaganda ne jelenhessen meg.

Dúró például egyből az elején elmondja: „mi a normalistás pártján állunk, ezért szeretnénk betiltatni, hogy ezt a propagandát az iskolákban, ahol a gyerekeknek az egészséges fejlődését kellene, hogy biztosítsák, az állam beengedje.”

 

A normalitás oldalán álló Dúró Dóra a normalitás oldaláról ezután egy elég súlyos megjegyzés tesz, az amúgy szintén mindig a normalitás oldalán álló Orbán-kormányról: ez „a kormányzat nem mer konfrontálódni ezekkel a különböző homoszexuális lobbikkal olyan mértékben, hogy ezt a tiltást megtegyék. A magam részéről nem számítok arra, hogy a kormány többség támogatni fogja ezt a javaslatot.”

Dúró ezek után még mindig a normalitás oldalán leszögezi, szerinte még a tudomány is megosztott ebben a kérdésben, de vannak olyanok, akik szintén az ő normalitásának oldalán állva azt hiszik, hogy a propagandának hatása van a gyerek fejlődésére azzal, hogy „kapnak-e ezzel kapcsolatos ingereket vagy pedig nem.”

A normalitás oldalán álló Novák Előd feleségénél egyébként az tette be az ajtót, hogy megengedhetetlen dolog történt Szegeden, a bűn városában: egy középiskolában a melegséggel kapcsolatos felvilágosítást akarnak tartani!

Budaházy Edda, akinél normálisabb ember ugye nincs ebben az országban, elképesztő dologról számolt be mindjárt, ahogy Durótól visszavette a szót: „vannak olyan színházi előadások, ahol azonos nemű párok szexuális irányultságú  cselekményeket végeznek a színpadon és erről adott esetben a szülő nem is tud.”

Atyaég!

Nemhiába hangzik el a végén a teljesen normális felhívás Budaházytól:

„Legyünk éberek!”

Figyelmébe ajánljuk