30 év után megint a Rolling Stonesszal játszik Bill Wyman

  • narancs.hu
  • 2023. június 10.

Zene

Jagger kérésére tér vissza, a Charlie Watts előtt tisztelgő lemez felvételein zenél a 86 éves basszusgitáros.

Bill Wyman, aki harminc évvel ezelőtt lépett ki a Rolling Stonesból, egy lemezfelvétel erejéig visszatér az együttesbe – írja a hvg.hu. 

Wymant Mick Jagger kérte erre a munkára.

A Rolling Stones olyan lemezt készít, amelyen néhány dalban még hallható az együttes tavalyelőtt elhunyt dobosának, Charlie Wattsnak a játéka. Az új album tisztelgés a nyolcvanéves korában meghalt dobos emléke előtt, Wyman ezért nem is mondott nemet a felkérésre. Korábban is előfordult már, hogy együtt muzsikált egykori zenekarával.

Wyman most 86 éves. Harminc év közös zenélés után, 1993-ban lépett ki, azóta ismét eltelt harminc esztendő.

Az albumon játszani fog Paul McCartney és Elton John is. A Sun arról írt, hogy az együttes a lemez elkészítése után világturnéra indul, fellép észak- és dél-amerikai, valamint európai városokban.

A leadkép Budapesten készült Bill Wymanről a Petőfi Csarnokban. Fotó: MTI/Kollányi Péter

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk