A Depeche Mode duplázik

  • narancs.hu
  • 2017. június 20.

Zene

Ha van olyan együttes, amely hazánkban mindennap garantáltan telt házat vonzana, az a Depeche Mode – írtuk májusi koncertkritikánkban.

Ha mindennap nem is, de néhány hónap eltolással februárban ismét Budapestre látogat a világhírű zenekar, így tényleg nem tévedtünk sokat.

A Depeche Mode tagjai csütörtökön jelentették be, hogy jövő télen folytatják jelenleg is futó világ körüli turnéjukat, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül. Az észak-amerikai fellépések után a Depeche Mode újabb koncertekkel tér vissza Európába, így Budapestre is. 2018. február 2-án lépnek fel ismét a Budapest Arénában, jegyek június 26-tól kaphatók.

A májusi koncertről készült kritikánkat itt olvashatják:

Kesztyűs kézzel

Ha van olyan együttes, amely hazánkban mindennap garantáltan telt házat vonzana, az a Depeche Mode. Amikor legutóbb, négy éve itt voltak, még a Puskás Ferenc Stadionban játszottak, de azt közben lebontották, így a Groupama Arénának (Fradi-pálya) jutott a feladat, hogy vendégül lássa Dave Gahanéket, valamint az őket tűzön-vízen át követő rajongóikat.

Leadkép: Galló Rita

Figyelmébe ajánljuk