Fischer Iván akusztikajavító maszkot mutatott be

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 7.

Zene

A Budapesti Fesztiválzenekar vezetője ekképp próbál meg még nagyobb kedvet csinálni a maszkhasználathoz. Nem a szükséget, hanem a lehetőséget látta meg a járványszabályokban.

Fél év kihagyás után visszatér a hangversenytermekbe szeptemberben a Budapesti Fesztiválzenekar. A tervek szerint tizenegy koncertet adnak. Az együttes valamennyi zenészen és stábtagján elvégezték a PCR-tesztet, ez alapján mindenki egészségesen vágott neki a felkészülésnek az új hangversenyszezonra – közölte a BFZ.

A járványhelyzetre reagálva mint arról már lapunk is beszámolt, Fischer Iván először oktatóvideóban prezentálta a helyes maszkhasználatot, míg ezúttal egy akusztikajavító maszkot mutatott be, amelyet akár hamarosan a közönség is kipróbálhat.

Fischer a szükségből erényt kovácsolt, látványos elképzelése szerint az eszköz segítségével a zenekar hangzása teltebben, szebben érvényesül majd.

Fischer Iván az akusztikajavító maszkról

Járjon koncertre Fischer-féle hangzómaszkban! Részletek: https://www.bfz.hu/hu/media/magazin/jarjon-koncertre-fischer-fele-hangzomaszkban/

Figyelmébe ajánljuk