Kiss Tibi újra színpadra lépett

  • narancs.hu
  • 2021. július 2.

Zene

A rehabilitációja óta először a Budapest Bár koncertjén énekelt közönség előtt.

A Budapest Bár lépett fel csütörtökön a Budapest Parkban. Mint ismert, a formációban számos előadó is énekel, például Lovasi András, Szűcs Krisztián a Heaven Street Sevenből, Kollár-Klemencz László, Frenk, vagy épp a quimbys Kiss Tibi, aki viszont, még tavaly nyáron terápiára vonult alkoholproblémái miatt. Rehabilitációja alatt az énekes lemondta fellépéseit és elzárta magát a nyilvánosság és a média elől. A Quimby is nélküle koncertezett eddig.

Június eleje óta viszont már véget ért a visszavonulása, emberek közé jár Kiss Tibi, és bár fellépésekről eddig egyáltalán nem volt még szó, csütörtök este teljesen váratlanul megjelent a Budapest Park színpadán, és több dalt is előadott a Budapest Bárral – írja a Lángoló Gitárok.

Az eseményről a Budapest Bár is beszámolt a Facebook oldalán, "Örültünk és sírtunk! (...) Mindenki a színpadon. Ahogy ígértük!"

(Lángoló Gitárok, Facebook/Budapest Bár)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk